fira nyår

Även jag får fira nyår...vi skulle varit hemma o myst, men strax packar vi in hundar och oss själva i bilen o styr mot hallbergsgatan...blir lugnt där också iofs...med hela familjen...

när får jag?

Va skönt det skulle va o få sova längre än 4, vaknar flera ggr...o klar vaken sen halv 8... jag fattar inte, vaknade 4 igår också sov inget på dan, lr jo lite i bilen på väg hem....var super trött resten av kvällen,men somnade inte förrän vid 23tiden....men lika bra o vänja sig vid att inte sova....

utmanade ödet

Japp så sant, utmanade ödet genom att åka till ullared.. troligtvis en utav mina billigaste resor dit;) nu är jag helt slut!! Så lagade ingen mat, fick bli pizza :) nu halv sover vi båda två i soffan...

planetat...

Morgondagens planer blir först att köra O till jobbet...sen snabbt in på city o köpa lite små grejer....ut till mamma p pappa för att äta frukost, resten av dagen är öppen...så får se vad som orkas göra...nu sova iaf, lr försöka!;)

39

Ja då har vi gått igenom 39fulla veckor idag...bebisen verkar trivas bra i magen, ser helst att den gör det iaf tom lördag...så vi får ett januari barn, inte för vår skull kanske, utan mest för bebis skull;) för min del hade jag gärna pussat på bebis nu!!!! För övrigt har jag fått upp två hyllor o en krok i köket:) o gardinerna som jag tjatat om är typ klara;) weeeeei.....

no no no..

Hur dåligt kan man sova egentligen....inte mkt sömn, men upp måste ja, hundarna har högst troligt märkt att jag är vaken...så lika bra o gå upp o ut med dem....få se vad som ska göras idag...

230:-

IKEA resan gick på 230 spänn, troligtvis en utav mina billigaste resor dit...hehe fick med mig det jag skulle iaf...galgar, krokar, champagne glas(6st för 9:-) i like:P + lite andra små grejer...

besök:)

Fick besök...christin, noah och leah kom hit:) så jag slapp göra tråkiga saker, har iaf tagit ner julgranen, alltid något:) sen får jag snällt åka med till Ikea:) inte mig emot:P äta först isf...

lite?

Så lite som möjligt eller iaf det som behöver göras? Beslutsångest på hög nivå...haha egentligen är det bara dessa förbannade gardiner som behöver fixas...men orkar jag?

dagen kom o gick

Trött som en gris...om nu grisar är spec trötta;) hehe..som vanligt blev inte heller denna dag som planerat..åkte med christin till Gällstad, för lite shopping som vanligt hitta jag inget till mig själv, däremot 5 tshirts till O...på vägen hem svängde vi förbi Spice n rice:) riktigt Nice efter det har det inte hänt spec mkt...promenad med hundarna en sväng till mamma o pappa, o lite matlagning....

snart...

Tror jag fått gjort det jag skulle idag:) borden sitter fast i väggen, handlat har jag gjort(typ ensam inne på city) riktigt nice:) besök har vi haft också syster awara och barn va här en stund, så vi fick i oss lite fika:) i morgon ska jag försöka ta tag i gardinerna i köket,(så jag blir klar nån jävla gång) ska även försöka rengöra tre små mattor....snart ska jag nog kunna med att lägga upp lite bilder på lägenheten också:) ha lite tålamod bara;)

lugn o ro

Skönt.. hunnit med en sväng hos mamma och pappa...nu vilas det i soffan, tills O går upp iaf...idag ska vi försöka få lite gjort hemma, städa lite, måste handla lite,så ska jag skruva fast ett bord i väggen...sen blir det lugnt igen:)

herregud!!!

Detta tjat hela tiden...jag förstår att all släkt vill träffa bebisen..men nån måste säga stopp snart,innan jag får psyk bryt på en viss person..ja jag pratar om häxan!!! Hon tror seriöst att hon ska få komma upp till bb!!! Nej nej NEJ!!!! ingen ska vara där förutom jag och O!!!! Jag orkar inte med henne längre!!! Jag vill inte se henne mer!!!! Låter kanske som bagateller, men hon är en sån som är störst och bäst...o hörs mest!!! Tål inte detta! ska bli intressant o få höra hur mkt fel vi gör sen när bebis är här!! För enl henne kommer vi troligtvis göra allt fel!!

hemma igen

Så då va vi hemma igen...mysbyxorna är äntligen på, ligger i soffan o halv sover...helt slut...behöver sömn känner jag...kommer troligtvis somna här i soffan...helt ok för min del:P dagen i övrigt har vart ok, men som vanligt stress stress stress....O fick äran att vara tomte två ggr idag...inte alla som kan säga att de ligger med tomten:P hihi...mkt snygg tomte hade vi, trotts att noah kom på honom efteråt...haha..

dopparedagen!

Enl mig har nu årets sämsta dag börjat..förstå mig rätt, jag gillade också julen innan, men nu har det blivit en sån där dag, när de flesta i min omgivning blir hysteriska!!! Jag vill bara ha lugn o ro...så sett kommer det säkert bli en bra dag, men hade gärna sluppit detta med att man ska vara hos alla!!! Morgon dagen kommer inte bli bättre, då ska vi till O:s pappa och häxan...ja jag kallar henne så nu!!!

lugn dag men fylld...

Haft en fylld dag men den har samtidigt varit väldigt lugn:) körde O till jobbet, ut till mamma fikade lite och färgade hennes utväxt i klippte luggen, sen hem o myste lite i soffan, plockade undan små saker, hämtade O igen vid halv 2... sen hem åt lite, upp till syster hennes hår var tydligen också dax o färga...in på city på hem vägen(blev förvånad över hur lite folk det va där..)men kl va ju halv 5...hem o vila en stund, för att sedan bege sig ut igen, denna gång hämt mat...spice and rice...när vi kom hem insåg vi att mina friterade räkor INTE fanns i påsen, så det va bara att åka tillbaka o hämta...resten av dagen/kvällen har vi slappat...nu sova, så jag orkar med dagen i morgon:)

1av 3 slutbetyg satt

Och jag tackar så hjärtligt för mitt mvg i personaladministration:) endast två betyg sättningar kvar, räknar inte med mvg i dessa två, men vg iaf...men vi får se...ska njuta av mitt mvg så länge:)

frukost

Så ja frukosten upp äten, hundarna har vart ute, O är på jobbet,strax ska jag själv iväg o mysa med andreea o barn:) mysigt:)

slarvat...

Nu har jag uppdaterat dåligt:( har haft lire mkt ..igår var det fullt upp med att försöka få iordning i det sista rummet, kan väl själv tycka att vi börjar få ett hem, utan rum med kartonger o skräp:) i dag var det jobbet som gällde, men blev lunch mitt i allt, så glömde säga hejdå till mina flickor!!!! Förlåt mig!!! O nästa gång jag kommer in på besök är jag inte ensam;) i morgon ska jag till andreea:) gud va längesedan det var vi sågs:( varje gång har någon varit sjuk!! Men nu så:) på fredag ska mammas hår färgas...sen ska jag snällt hålla mig hemma;) så O kan ta sig hem snabbt och enkelt! I morgon är det exakt 2v till bf...får se när bebis vill träffa oss, men enl mitt önskemål helst inte innan 31dec...men vi får se;)

läggdax

Läggdax alldeles strax...funderar på hur jag ska göra i morgon...får jag tid hos tandl vill jag inte gå.. för det orkar jag inte...får jag ingen tid har jag haft bilen i onödan.. dagens i-landsproblem!

mvc, tvätt o lite till...

besöket hos mvc slutade som planerat, bebis hade växt sen sist, 3cm på två veckor=) nu går det fort, hjärtslagen låg på ca 150 i snitt.. efter det blev det en sväng till jobbet, hälsade på mina tjejer o lämnade O:s visa kort som jag glömde i min jacka i går, sen vare hem o fortsätta tvätta.. o det görs ff....lr ja nu ska du ju bara torka... en fåre bli en lång varm dusch!!! det är jag värd...o bädda rent sängen klart....just det! har lyckats bita av en del på en utav mina tänder! nae de ilar inte och gör inte ont, men fy helvete va vasst det är! ringa tandl i morgon o se vad han säger, han kanske kan fila lite iaf :)

please

Låt mig få sova inatt! Skulle gjort mitt sista prov idag, men har inte orkat, så ett prov återstår! Kokade ihop kola och choklad ist..i det var nog tur, hade nästan glömt hur gött det är!!! Upp tidigt i morgon... tvätta och mvc står högst på listan..sen får vi se vad som mer ska göras...prov kanske;)

söndags häng i soffan...

än så länge har jag inte riktigt kommit igång med det som ska göras....vart ute med hundarna hos mamma o pappa så de fick leka i snön, lite lättare när de kan vara lösa =) kom hem strax efter 12 o till min stora förvåning va O tom uppe, hade räknat med att jag skulle få väcka honom, men det va ju barca på tv:n, så inte konstigt att han gått upp....strax ska vi göra oss lite stuvade makaroner och köttbullar, för att spara oss till ikväll, då ska vi minsann äta kroketter och lövbiff =) mums ska hinna med mitt sista prov och lite annat smått =)) men det ska nog gå fint ;)

gött?

Nae inte så...det stinker cigarettrök i vår hall, kan väl poängtera att det inte är vi!!! O det är inte okej!!! För övrigt har jag nu endast 1av3 prov kvar:) o det är de två jobbigaste jag har gjort:) ingen fara det här ska vi klara! Nu dax för sängen:) behöver lite mer sömn inatt! P.s. har en stor känsla att vi högst troligt kommer få ett december barn!

sämsta natten på länge

Wohooo jag har knappt sovit nått har typ haft 20cm av vår 180cm breda säng...o har en skiva på sin sida av sängen, och den verkar inte ha vart så skön inatt, så jag fick lida för det, + att det inte är lätt att sova när ens sambo snarkar groteskt mkt pga fylla..men kan lugna mig med att detta var sista fyllan på ett bra tag...

å hej...

Idag har det blivit mkt gjort, lr det känns så iaf...gardiner klara o upphängda i "matsalen":) gardiner uppe i sovrummet, ej fållade dock, gardiner i köket, ej heller riktigt klara:P spegel uppe i hallen...nu börjar det kännas bra iaf:) gjort ett utav mina 3 prov också, tyckte 4 timmar var överdrivet, men det tog bannimig 3 1/2 timma innan jag var klar, så tur... fylle chaffis åt syster, ska troligtvis hämta min sambo också men det blir väl inte än på ett tag....så hinner nog sova lite på soffan;)

nae inte riktigt..

Dagen blev inte riktigt som jag planerat den, mina gardiner är inte klara, dock endast 4 längder kvar:) klippt pappa, umgåtts med christin o slappat...rätt gött iofs...i morgon kommer mamma o pappa hit, pappa ska hjälpa mig att få fast mina gardinfästen, så jag kan hänga upp gardinerna när de är klara:) nu sova!!!

50m

igår sydde jag i tot 50m tyg, och kan väl säga att 36m utav dessa syns det inte vad de ska likna:p men det kommer ska fortsätta idag, få se hur många längder jag lyckas få ihop, de till sovrummet ska ju endast fållas nertill så endast 6st kvar....så fick klippt O i går också, så en sak mindre på "att ordna/göra listan" den krymper =) kanske ska klä granen också...hmmm... så blir det lite mer ljus här, har ju iofs inte satt upp några ljusstakar eller stjärnor, så arför stressa med granen....hahahaha=)

wohooo:)

Alla mina inlämningar för i år är klara:) endast prov kvar, börjar även få iordning på gardinerna, snart klara till sovrummet...sy färdigt dem nu, sen ska mina hundar få en promenad:)

vaken eller inte?

Jaha blev inte många timmars sömn för min del...vart vaken sen4 i morse...försökt somna om men icke...har problem med dagens upplägg...vet inte riktigt vad jag ska börja med, det som måste göras, tvätta håret, inlämning, sy gardiner,( börja iaf) klippa O och helst ett prov...känns lite som att jag får ta det som det kommer idag, o det jag orkar..

ont i ryggen.com

Groteskt ont i ryggen har jag fått...har kanske inte bästa sitt o gå ställning nu för tiden, har ont varje kväll, fast det känns bättre än de tidigare ggr jag haft ont i ryggen...nu har jag iaf krupit upp i soffan under filten och tittar på twilight(en utav de bästa för övrigt) :)

tack det räcker!!

Asså nu får det vara nog, jag orkar inte mer regn...antingen får det börja snöa o ligga kvar, eller så kan det kvitta för min del...jag fick hämta mitt paket:) o är helt övertygad om att det kommer bli super bra:)

paket?

Det blev en sväng till jobbet, fick träffa mina underbara tjejer:) efter det lunch, plugg och vila, strax dax att bege sig ut igen o hämta hem hjärtat:) o så vill jag hämta mitt paket!!! Men har inte fått nån avisering ännu...men tisdag efter 15.00 stod det...o nu är den efter 15.00... tålamod är kanske inte min starka sida, spec inte när jag väntar på saker jag best o behöver...kanske egentligen inte är livsnödvändigt, men måste få gardinerna sydda o upphängda nån gång...

jobbet

Uppe tidigt trotts att jag inte behöver...fick upp o i tid:) o han kom också iväg i tid, han ska hämta Robert på Landvetter, för att ha ett möte, sen hem efter lunch igen..o jobba lite "hemma" också...hehe just nu ligger ja o myser i soffan till vakna med the voice:) funderar på om jag ska orka in till jobbet en sväng idag. saknar mina underbara tjejer!! Så får nog bli en sväng;)

väckning

Kl är ställd på halv åtta, detta är inte för min del utan för o:s skull, man kan väl säga att det körde ihop sig lite för honom när jag bad honom ta ut hundarna i halvlek...så nu får han duscha o raka sig i morgon bitti...( han var inte så sugen på det efter matchen, då den inte är slut än) sova nu för min del, o helst inte på mage!!!!!

paus

Kör en paus nu..ta ut hundarna lite o få lite nytt syre i hjärnan o nått att äta...sen äre bara o fortsätta tills jag är klar...

panik

Vaknade inatt av att jag låg fruktansvärt obekvämt...konstigt...vaknade typ på mage...fick lite panik, bebisen gillade inte...o jag förstår detta....nu ska jag försöka plugga lite med allt snor överallt....

ops....

De som känner mig bra, vet när jag är irriterad, o det ar skit bra att o:s pappas fru inte gör detta...herre gud va hon går mig på nerverna!!!! Avsky är inget jag säger om människor...men jag avskyr faktiskt henne!!!! Hon tror verkligen att hon får bli farmor...men NEJ!!! DU ÄR INTE ENS SLÄKT FÖR HELVETE!!! Sluta o lägg dig i förbannade kärring!! bebisen har redan en "biologisk" (eller vad man säger) farmor som är helt underbar!!!! P.s. o:s föräldrar är skilda för er som inte vet!!!

god morgon?

Nä det är det verkligen inte...börjar bli tok förkyld...snoret bara rinner o huvudet känns som en fotboll....o så börjar jag hosta nu också....sovit katastroft dåligt...idag blir det plugg, o dessvärre en sväng till o:s pappa, har iofs inget emot han pappa,däremot hans fru!!! o jag avskyr henne....

sängen

Har ropat på mig länge nu...kalas trött trotts att jag råkat sova två ggr innan idag... men nu ska det bli extra skönt för nu äre inte sova en stund i soffan....utan världens skönaste säng:)

fotboll ikväll

o jag är inte intresserad...men ikväll verkar det som att jag måste....men jag måste plugga också...vilket är bäst? Social eller duktig...har hunnit med bak idag, inget märkvärdigt, dumlekakor o cupcakes:) riktigt smarrigt:) nu en dusch...

fredag...

såja....fredagen snart över...lr iaf för min del, är kalas trött, o behöver sova, först ska hundarna få sin kvällspromenad i ovädret, sen en varm dusch på det :) göttis, världens bästa barn har vart här idag o hälsat på, Noah var galen som vanligt, o lilla Leah, ja hon var ju här under tiden hon vanligtvis sover, hon fick givetvis låna vår säng ;) Noah blev överlycklig när han fick chansen att väcka Oliviu :P hehehe kl var ändå kvart över 11....kan väl poängtera att han vart hemma sen i tisdags o idag var han hemma endast för att han försov sig ;) hehehehe, nae så får man egentlige inte göra, men han kände efteråt att han inte var tillräckligt kry ändå, o nu börjar jag känna mig dålig=( börjar få ont i halsen, hoppas inget värre.....men skulle inte förvåna mig alls!!!!!

why?

Har kommit hem efter galenslaparna (super rolig) mindre kul på vägen hem....snökaos och åska...tog 1h att komma hem...nu ska jag sova, döds trött...o vem vaknar inte då? Jo bebis kör igång sitt race i magen.....så nu tar det väl en stund att somna också.....

lugn dag...

Idag har jag tagit det lugnt för en gångs skull...3 lådor kvar att packa upp, o det får vänta tills i morgon.. för nu väntas galenslaparna med syster i gbg:)

sitta still

Jag har väldigt svårt att sitta still när det finns tusen saker att göra!!! Extra mekigt blir det när man måste göra allt själv, trotts att o är hemma, visst han är förkyld men lite kan man väl hjälpa? lr? Han orkar ju åka iväg o kolla på fotboll (senare) men ändå!! Får se hur mkt mer jag orkar.....

underbart:)

En utav mina bästa vänner landade igår på svensk mark, just nu befinner hon sig i Skåne hos sin mamma, men kommer snart upp till oss som saknar henne...lite mer än två år sen ja såg henne sist då hon bor hos sin pappa i usa. Snart är hon min några dagar:) hon ska ju trotts allt vara här till 20jan, så hoppas hon får träffa bebisen också, o hoppas jag får massa energi:) åh vad jag längtar...p.s tack för alla fina kommentarer:)

tv häng

Vaknade strax innan 7 i morse....kunde inte somna om..gick upp o kollade på julkalendern, åkte med o till jobbet, släppte av honom åkte vidare till mamma, där det låg ännu mer snö:) hundarna blev helt till sig:) nu har jag hamnat i soffan för lite tv häng innan jag sätter igång o fixa lite här:)

iordning?

Nae kanske inte så värst bra, men det börjar arta sig:) jag kan väl säga att jag är väldigt glad över att Internet äntligen är igång:) Lovely inköpen på Ikea är ihopsatta o ska i morgon ställas på plats:) fick två super snygga lampor av mamma o pappa:) så nu är det endast tak lampor o sovrummet och matsalsrummet kvar:) spegeln jag köpte kommer inte sättas upp förrän jag får hjälp med detta, men vår klädrum kommer i morgon att stå färdigt:) tjoooooho sen äre bara ett rum kvar:) eller man blir väl aldrig klar i ett hem, men inga lådor kvar iaf:) hihi

internet

Nu har vi fungerande Internet igen:) underbart! Nu kan vi se på tv ordentligt:P hehe besök på Mvc gick bra bebis var vaken o hjärtat slog lite fort i början...men lugnade sig...magen har växt lite till, nästa besök är om två veckor...nu är jag på väg till Ikea med mamma o pappa...

just det...

Ljuset!! Vi hade ingen ström när vi vakande i morse...jag ringer elbolaget, o jag avskyr när de ljuger!!! Hon på kundtjänst nä ni har bara avslutat i gamla lägenheten, inte sagt att ni ska ha i nya! Då blev jag as förbannad men jag höll mig bra...för o ringde 16nov o fick besked att elen för de som bodde här innan oss stängs av idag, då sa o men starta vår den 5/12 då alltså idag....jag hörde hela samtalet...hade hon bara sagt, det har skett ett misstag eller va som helst hade jag inte blivit sur...men när de ljuger!!!! Nu har vi iaf ström igen! Så kaffet blev lite senare än planerat....

ljuset?

Sådär flytten är klar, o vi börjar få iordning på de flesta rum...nu tar jag lite i taget, har vart helt slut nu sen i fredags...men nu kan jag börja slappna av lite:) hundarna blev nog lite funderade nog ordentligt igår när de fick komma hem! Typ vart fan är vi? Hehe idag är det Mvc vid 11 sen kommer mamma o pappa o hämtar upp mig, en lampa ska upp, blir troligtvis en sväng till Ikea också:) måste kunna hänga upp våra kläder;) men det får inte bli för dyrt!!!!

check..

Jaha vart vaken en timma nu, o förstår inte varför jag inte bara kan få sova lite längre....kollat in julkalendern, o gjort dagens checklista...en del o göra märkte jag...men det ordnar sig, idag är vi juh två:) o har fått ledigt i dag...så vi ska nog få gjort allt:) idag blir vi av med vår tjocktv!!!! Underbart! Skulle blivit av med den igår men han kunde inte hämta den förrän idag....o i morgon FLYTTAR vi:) woooooohooo

jaha..

Såja, nu är Internet nedkopplat o påbörjad flytt...så idag får jag åka o plugga hos syster...jo vi har ett mba men just sidan till mina studier är så seg, men inga andra....vart på jobbet en sväng idag, o hälsat på världens bästa carro:) de senaste 30min har jag ställt in kanalerna på tvn..boxen fungerar inte utan Internet....men vi ska nog överleva till lördag...nu ska jag vila lite....

julkalendern

Sådär då har man sett första avsnittet av julkalendern...verkar bättre än tidigare år, men vad kan man räkna med, den är ju trotts allt gjord för barn:P ändå blir det lite av tradition att se den...får se hur länge bara;)

RSS 2.0