2day is the day=D

Idag kommer min älskade sambo hem!!! herregud vad jag har saknat honom!!!! ska hämta dem på landvetter senare men först är det andra saker som ska hinnas med =) tattuering kl.15.00 städa lite...(inte mkt alls) hehehe måste försöka plugga lite med...men det är svårt när man omedvetet sitter och räknar ner timmarna... nu är det iaf ca 6½ timma kvar tills de landar på svensk mark =D de landar 18.10 om de inte blir försenat...snart far jag PUSSA på min ÄLSKLING!!!! =)

FAN!!!

idag hände det som inte fick hända....lille oskar somnade in i Tisdags...träffade min syster idag som kom med en påse,

-här du kan ta detta
-men det är ju oskars!
-han finns inte mer!
-VA?

detta kom som en chock...fattade inte först...hon berätta att det började i natten till tisdagen...han skulle ut å kissa flera gånger på natten....(han gjorde aldrig detta)så det blev ett samtal till blå stjärna, de ville att de skulle komma in direkt.... blev en röntgen och de hittade fläckar på lugnorna...tumörer...alltså cancer...så min syster valde att han skulle få somna in ist för att plågas....han var gammal 8år...så vi ä fortfarande glada att han ville tillbringa såpass lång tid med oss....våran FINA OSKAR

Klockorna tickar
Och tiden den går
Förloraden av dej
Som jag fortfarande ej kan förstå.

Vi ses i Nangijala Oskar!!! Spring och busa med Ohsito nu!!!

jobbig dag.....

riktigt jobbig dag....hade en toppen kväll i går med min fina Sandra=) två flaskor tömde vi... o det kändes i morse kan jag säga....fy helvete!!!! så inte mkt gjort i dag inte.....men vem bryr sig? inte jag!!!

RSS 2.0