Nice:)

En riktigt mysig dag har det vart:) sol o utomhus hela dan:) 5km promenad med mamma...nu affären och handla lite till maten i kväll...


Snart framme

Sitter i bilen på väg till stugan....snart framme...Aila fick jag minsann väcka kvart i nio....halv 10 rullade vi iväg...o vi kommer ner till en blå himmel, färskt kaffe o nybakat och en värmande sol :) gött:) (min syster är redan nere)


Å så börjar vi om...

Fröken skulle inte sova igår kväll....12 somnade hon tillslut efter att sovit ca 20minuter vaknat och skrikit...sen drygt 8...så är själv lite mör i dag...men upp å hoppa!!! Vid nio styr vi mot stugan med mamma...O åker när han slutat...sista fixet nu innan det är dax;)


Smärtfritt

Denna natten gick ju riktigt smärtfritt:) visst har hon vaknat...men bara ätit o somnat om;) idag står mestadels packning på dagordningen;p i morgon åker vi till stugan:) ja Aila o hundarna åker på förmiddan med mamma och O åker så fort han slutat...man kan väl säga att vi inte hade fått plats i vår bil allihop...men min älskade sambo har inte riktigt förstått detta ännu...men det ger sig...


Kväll...

Okej...röv trött va namnet...blev inte riktigt som jag tänkt mig idag...skulle gjort minsta möjliga...men blev en del gjort iaf...har så svårt att sitta still...å nu är jag som ett vrak...så blir sängen tidigt idag;)


Fy...

Riktigt seg och trött...lillan har haft lite problem med sömnen i natt:( Idag blir det att göra minsta möjliga;)


Glad medan mamma hänger tvätt:)


Bjussar på denna;) lite trött;)


8

Ja men 8 till 8 är inte dåligt:) fröken sover väldigt bra just nu...frågan är när? När kommer det en vändning? Förhoppningarna är ju absolut att det ska förbli så här nu... Ska flytta sängen några decimeter från vår så jag kan gå ur normalt o inte åla ur varje gång....snart så;)


Sova?

Haft en riktigt bra dag hos Andreea, dock tyckte nog Aila att det var lite för spännande, för sova hade hon absolut inte tid med;) men hon somnade gladeligen kvart i åtta i sin säng;) en gåstol har lilla fröken fått testa på idag, hon verkade gilla det:) men hon fattade nog inte riktigt varför den rörde sig...hon blev lika förvånad varje gång;)


Måndag....

Mkt trött....får skylla mig själv...kunde lagt mig tidigare igår...lr så sent la jag mig kanske, men somnade inte förrän efter halv 11...så kan det gå...;) grått o tråkigt ute....:( men det livar vi upp med ett besök till andreea med barn:)


Bra dag...

Aila vaknade tio i sju...O var inte allt förtjust då han somnade halv fyra... Men han gick upp:) jag fick sova vidare o det gjorde jag...tjugo över tio vaknade jag piggare än någonsin, lr iaf väldigt längesen...:) middag hos O:s mamma, senare ett besök av syster, a och barnen:) la lill fröken 8...o givetvis i sin säng igen:) o där somnade hon glatt igen:) toppen toppen toppen!!!! Hon vaknade dock till kvart i nio, men det var bara nappen som saknades;) nu ska jag också sova!:)


Mums

Idag dricker jag vin!!! Så jävla gött!!! Lillan är lagd och somnade sött i sin säng utan protester i dag också:) vår fina prinsessa!!!! I morgon ska jag få sov morgon:) vilket innebär att aila får spendera morgonen med pappa:) ska bli intressant o se hur detta ska gå;) hehe i andra sidan får han det ganska bekvämt, det mesta är ju förberett;) eller ja det som kan förberedas;) här sitter vi nu i varsin ände av soffan....O kollar el clasico....o jag spelar mest rumble;p


Ny sort:)

Köpte en ny sort singoalla kex i dag...o herregud va goda de va:)


Trångt!!!

Inatt har jag nog sovit sämsta ever!!! O detta är inte vår prinsessas fel!!! Gick För mig igår kväll, varför inte testa o lägga henne i sin egna säng! Jag gjorde det o efter ca en kvarts "prat" (Aila) somnade hon utan att jag ens va där:D hon sover ff....hela natten har lill tjejen sovit i sin egna säng:) men mamma har sovit lika dåligt om inte sämre.... För inatt tog O upp hela sängen ist!!!! Kan väl säga att han typ låg på bredden!!! Jaja man ska tydligen inte sova bra;)


Trött 5 över 8;)

Så här kan man somna 5över8 på morgonen när man vaknat halv 6!!! Kan väl tillägga att det aldrig hänt tidigare...fröken sover oftast till minst 8...


God morgon!!!

Ligger i soffan i slökollar på vakna med the voice:) Aila har inte vaknat ännu, men känner på mig att hon gör det när som helst... Idag ska vi nog gå en längre promenad:) få se om jag lyckas få in mamma till stan;) blir runt pickesjön... Hoppas det inte ska regna för mkt..lite duggregn har jag inget emot...;)


Kass...

Jag har kommit in i en väldigt sur period.... Blir sur o grinig för minsta lilla...som igår... O sa i fredas att han borde vara hemma mellan 4-5 o då tänkte jag perfekt jag kanske kan hälsa på min favvo Carro utan barn:))) hade det bara i tanken som tur va, när jag själv kl.2 va på väg hem från stugan ringde O... Eeee vi har precis checkat ut, ska börja åka nu...TUR att jag bara tänker att jag ska umgås med mina vänner....tur att jag inte bestämmer/planerar nått!!!! Behöver jag säga att han dessutom va bakfull när han väl kom hem halv 8...så han orkade inte nånting!!!


Dåligt bloggande...

Inget bloggande i helgen...anledning = dålig internetuppkoppling + dåligt tålamod....hehe men vi har haft det bra:) massa mys o vart ute massa....:) idag är allt som vanligt...jag är uppe först (som alltid) ska strax ta upp lillan ur sängen, tråkigt å behöva väcka henne men hon var vaken för en halvtimma sen ändå... Vi måste ha bilen idag, så vi har inget val....


En lång fredag...

Jag är nog uppe med tuppen idag...vart vaken ca 1timma...Aila vakna precis...idag ska vi hinna med en del på förmiddan...vid 2 åker vi mot stugan o ska mysa hela helgen:)


Dessa skönheter i köptes igår:)

Och jag är så sjukt nöjd:)


Noahs födelsedag:)

Det är ingen vanlig dag för det är Noahs 4års dag!!! Hurra hurra hurra:)


Helvete vilken dag!!

Idag har mitt lilla hjärta knäckt mig totalt!!! Ingenting har vart till belåtenhet, (förutom maten då) hon har vart sjukt övertrött o när jag väl fått henne att somna i lagt ner henne, (tio minuter går) så går larmet, åt frukost för en kvart sen... Nu vill jag bara att O ska komma hem... För nu orkar jag inte mer, jag behöver andas!!!


Exakt!!!

Exakt just nu skulle jag kunna göra nästan vad som helst för att slippa Aila, idag har hon vart riktigt hemsk...:( sen 8 har hon skrikit, bortsett från ca 1timma tot...då hon sovit...vi snackar inte en timma i sträck utan utspritt..hon har verkligen knäckt mig idag:( ingenting duger!!!


Kort vecka...

Då va vi bara själva 4dagar denna veckan...:) helgen blir det björkäng, om det blir fint väder vill säga... Idag ska vi till knalle o köpa present till lilla Noah som fyller år på torsdag:) lilla o lilla, han blir ju 4 så han är ju inte så liten längre;)


Kalas...

Idag ska vi ha kalas...hunnit handla redan, så nu ska det bara plockas iordning tills i em.... Aila sov till nio i dag:) inte mig emot;) igår hjälpte vi Tess o Awara att flytta:) så nu bor de ännu närmre oss;) en trea så blir kanske lite trångt för dem men det fixar de;) O fick ha Aila själv en stund, o det gick hur bra som helst:)


RSS 2.0