kaffe hjälper?

sitter o dricker mitt kaffe, efter en sömnlös natt, vår lilla prinsessa skulle def inte sova, trotts att hon var hur trött som helst....men men det verkar hon ta igen nu...va på mvc i gå fick ok stämpel=) på torsdag sak vi se hur mkt Aila växt då har det gått två veckor sen sist....så ska bli spännande...dax o ta tag i mina sysslor medan lilla fröken sover ;) hehehe....tvätt, disk, plocka undan....yaaaaaaj

ingen tid...

shit...nu va det så där längesen igen, men har inte riktigt haft tid.. =( har iofs inte hänt så spec mkt sen sist... Aila växer i morgon är fröken 6v =) tiden går så fort... I går firade vi O:s födelsedag, kalas o allt... måste nog inse att jag är mer nyfiken av vad han fick i present än vad han själv är....han har inte ens öppnat dem än!!! HALLÅ!! man öppnar dem dir!!!! jag vet iofs va alla har köpt men inte hur de ser ut, o är riktigt nyfiken på två paket, då de är köpta i samma butik, hoppas inte det är likadana tröjor... =P för det är jag som kommer få byta isf!! Aila uppförde sig riktigt bra igår=) o fan sig ganska bekväm hos de flesta, förutom när O:s pappas fru, trodde att hon skulle bli lugn av att hon sjöng för henne när hon va hungrig! I don't think soooo!! men vi vet ju alla att jag avskyr henne så det spelar ingen roll....gör mitt bästa för att inte visa det iaf... idag blire mys dag=) ska inte göra mer än nödvändigt ;)

1 mån

idag är min lilla prinsessa 1mån, sjukt va fort tiden går.....blev inge kalas i söndags, då barnen var sjuka o ville inte att Aila skulle få de....så vi två stannade hemma....eller ja vi åkte till Ikea ist.. =P hehehe så vi fick vårt lilla roliga ändå ;) hihi för övrigt har vi haft riktigt dåliga nätter de senaste, lilla fröken vill verkligen inte sova, troligtvis lite ont i magen=( de är inge roligt, man kan inte göra spec mkt för att underlätta....se till o rapa efter varje måltid, så vi får lite i förebyggande syfte;) strax ska vi till bvc se hur mkt hon växt sen i onsdags, (uppdatering kommer) i eftermiddag/kväll...blir det förhoppningsvis en fika med finaste Carro=D

Kalas

hela helgen är uppbokad....ovanligt:P nej! idag ska vi fira världens finaste syster dotter Leah som fyller två...hon fyller iofs inte förrän på torsdag, men vi tyckte det passade bäst idag, då de snart ska flytta o inte vill ha kalas i flyttkartonger;) vilket jag förstår helt o hållet;) i morgon ska vi fira vår fina lille Charlie som blev 1 i går, Charlie blir Ailas 3:dje dels kusin...=) o i kväll, får vi troligtvis besök av några vänner som inte fått träffa Aila ännu så fullbokat hela helgen :P halv 8 fick jag äran att gå upp idag, men måste erkänna att jag har fått gjort en hel del, nu äre bara dammsuga och torka golv kvar =) så jag känner mig effektiv ;)

Aila växer

Bvc besök idag:) Aila växer så det knakar...3855g idag lite mer än 300g på en vecka, 51,7cm lång en halv cm sen sist..hon börjar få sin egna fina lilla kurva:) för övrigt har hon inte varit nöjd idag:( så jag är långt ifrån pigg idag, men det är verkligen värt varenda minut!!!:)

RSS 2.0