Internet vs. Elli 1-0

Har försökt blogga sen igår, internet har vunnit...allt är som vanligt...min lilla skatt blev 3v igår:) tiden går fort!!! Imorgon är det nytt besök på Bvc..se om hon växt mkt på en vecka...sjukt trött idag så dax för sängen=D

gottis dag:)

Idag har vi gottat oss hela dan:) lämnade soffan 1h när vi va i knalleland en snabbis, annars är det endast soffan som lockar idag...är inte ens sugen på att göra nått, bara grisa ner mig med familjen i soffan o bara gotta i mig massa onyttigheter:P

smärt fritt

Idag har allt gått som en dans;) 5maskiner tvätt har jag fått gjort, handlat, o myst massor med min familj:) känns konstigt o säga att vi är en familj, har nog inte riktigt fattat än...o då är Aila faktiskt 3v på måndag... helt sjukt va tiden går fort!!! Så jag passar på o myser lite till;)

jobbig natt...

Det har varit en riktigt jobbig natt, Aila ville inte riktigt som mamma o pappa, alltså sova;) så vi fick snällt lägga oss i soffan, så pappa fick sova...hörseltestet gick smärtfritt o hon fick ok stämpel:)

fullbokad dag:)

Sånt gillar jag, hoppas Aila gillar detta också;) mamma kommer och hämtar oss kl.10 vi ska upp till bb för hörselkontroll, sen tillbaka hem och hämta hundarna, o ut till bredared, för lunch och förhoppningsvis färga mammas hårbotten, syster kommer ut också så hon får snällt ta hand om Aila under tiden;) vilket hon inte har något emot:) tur!;) P.s. Sandra ha det nu toppen i Australien!!! Saknar dig redan!!!

mkt gjort:)

Kl är inte mkt, men vi har hunnit med en del, det första va ju givetvis promenad med hundarna( Aila valde att sova vidare) sen på med kaffe, Aila skulle äta när jag kom tillbaka...sen på med overallen ner i bilstolen, köra O till jobbet...sen hem. Aila bestämde sig för att sova en stund(tackar) då hann jag fixa lunch, slänga in en tvätt, o få pa mig lite kläder...(kan ju inte bo i mjukisbyxor)hehe halv 11 beger vi oss till bvc för vägning och mätning...o efter hämtar vi upp O på lunch:)

toppen:)

En riktigt toppen dag har jag o aila haft, finaste sandra har vart här och hållt oss sällskap o stort sett hela dagen:) 3 färska avsnitt av greys har vi snart tagit oss igenom, en mys dag i soffan helt enkelt, helt enl min smak:)

kallt som fan:(

Sådär då har jag vart uppe drygt en timma...vart ute med hundarna, o fy helvete va kallt de va...usch!!! Sol o värme vill vi ha!! Aila har sovit bra inatt..3ggr vakna hon endast:) nu är vi själva, O åkte till jobbet för en liten stund sen...men vi får hit fina fröken ärleborg sen:) weeeeei

oj jag har glömt!

Jag har glömt blogga....fy skäms på mig;) gårdagens sista besök var halvt kaos...Noah och Leah är ju inte av den lugna sorten direkt;) men de är ju underbara:) dagen började kl.7 promenix med hundarna, O åkte till jobbet strax innan 8...så idag har jag och Aila vart själva i stort sett hela dagen, förutom när mamma/mormor var här o hälsade på en liten stund:) men dagen har gått bra:)

sådär dax för nästa

Ett besök är avklarat:) en gnällig tjej fick de träffa, va O:s moster och hennes man sant dess föräldrar som var här, Aila har nu hunnit sova lite inför nästa besök, får se hur hon är mot sin moster och kusiner...

besök idag igen=)

idag får vi mer besök, sen ska nog alla familjemedlemmar vart här o sett lilla Aila=) from i morgon ska jag vara själv, O börjar jobba igen, dessa två veckorna har gått för fort!!!! känns som han vart hemma två dagar typ....=P men i sommar kommer an kunna vara ledig mkt, med semester och 30dagar som vi kan ta ut samtidigt, har vi räknat u att han kan vara ledig sammanlagt 11veckor=) kanske inte tar ut alla på en gång, lite taskigt, mot dem han jobbar med, mtp att han egentligen är själv o en annan får hoppa in på hans plats som inte kan det lika bra....hehe...men kan bli mkt ledigt ändå;) jaaaaaay=)

perfekt mysdag

Dagen har varit en sån där perfekt mysdag:) bästa carro va här en sväng på förmiddagen:) henne har jag inte träffat på två veckor, så det var super kul att få prata lite skit med henne:) nu på eftermiddan har andreea med nästan hrla familjen varit här, o det var lika kul det:) nu däremot är fröken inte lika nöjd, det ska ätas hela tiden, men klart ska man bara sova under besöken är det inte så konstigt att man blir hungrig...hehe snart en dusch för mig, sen lite gos i soffan och sova!!!

det blir en toppendag!!

Tjohoo:) idag kommer min efterlängtade carro:) inte sett henne på två veckor, som jag har saknat henne, o som pricken över i, kommer O:s kusin med familj i em..fullt upp:) sånt gillar jag:)

jaaaaaay

Mitt test klarade jag galant:) två hundar som var ganska duktiga, Aila sov hela resan dit och hem:) insåg däremot att jag alltid efter denna resan kommer ta med mig extra ombyte!!! Hann med en sväng till h&m idag också, var tvungen att skaffa mig en Bh, då alla mina nu inte längre passar...passade även på att köpa två tröjor:P nu ska vår lilla familj mysa ner i soffan o kolla på film:)

testa:)

Idag ska jag, aila och hundarna åka till mormor...får se hur detta går, men måste testa att göra saker själv också, för att se hur det går:) natten blev inte så jobbig:) tror hon vaknade 3ggr mellan 12 och 9 men hon vill absolut inte sova själv, men det gör inte så mkt, hon är juh inte så gammal än;)

hur ska detta gå?

Vår prinsessa har sovit typ hela kvällen...funderar på hur natten blir!!! Jag börjar själv bli riktigt trött o kan riktigt höra hur sängen ropar på mig... råkade ju inse att hon gillar att sova i vagnen, framför sängen....så där har hon legat...vaknade för ca 30min sen, o verkar inte ha några större planer på att sova...men det löser sig:)

mys med min prinsessa

Morgon mys med prinsessan, tvn är på, hundarna har varit ute..kaffet är klart....så nu har vi myst ner oss i soffan:) idag kommer bästa Sandra hit, som jag har saknat henne!!! Ska bli toppen o få se henne innan hon åker till andra sidan jordklotet;)

tjohooo

Aila valde att sova till tio idag, det roligaste är nog att vi har funderat (nästan klagat) ;) på att hon inte sover på dagarna, tills vi igår insåg att hon sover typ hela natten....varför klagar vi? Det är ju så det ska vara!!! Haha kan väl även passa på att säga att min sista kurs är i gång, marknadsföring, rätt roligt faktiskt:) lite klurigt också...har fått tillbaka min första uppg, 25/28 helt ok för min del:) dessutom blev jag igår klar med veckans uppg, skönt o ligga lite före;)

såååååååå söta!!!!

mina två älsklingar ligger i soffan o sover, o de är SÅ SÖTA!!! kan inte annat än att le STORT när jag tittar på dem=D Aila ligger o halv snarkar, har nog iofs fått lite av min förkylning=( stackars liten=( man kan väl säga att alla sover utom jag! hundarna ligger juh också och sover....så jag får väl lägga mig jag också! så god natt!!=)

mat mat mat

Lillan har ätit till och från sen 12... sovit dryg 1halv timma...snacka om hungrig...men kanske hon får för sig att sova lite inatt....men ska nog inte hoppas för mkt...

älskar!

Älskar mitt liv, har min underbara sambo! Tillsammans har vi nu vår vackra lilla tjej:) och våra fina hundar så klart:) alldeles lagom stor familj! Lill tjejen blir en vecka idag:) hur fort har inte den gått? Fortfarande lite jobbigt på nätterna, men det är de värt:)

helt okej:)

Aila skulle verkligen inte sova igår kväll...bara äta....jag slocknade vid 3 o lilla fröken runt 4 efter en timma med pappa....men mellan 4 och halv 10 vaknade hon bara 1ggn:) o hon har sovit i sin egna säng "hela" natten:) är riktigt stolt över min lilla skatt!!! Nu har hon snart sovit en timma till så även jag har hunnit med lite, vart ute med hundarna, ätit, och slängt in en maskin tvätt som strax är redo att hängas upp:)

Matvrak :)

Min lilla Aila kommer troligtvis bli en liten tjockis när hon blir större;) hon äter, äter, äter, sover o bajsar;) fett ont i bröstvårtorna, men det känns mindre o mindre alltid något:P fått komma ut lite i det fina vädret idag också, två promenixar med mina hundar:)

hundarna:)

Mina pojkar har kommit hem:) som jag har saknat dem...de vart lite fundersamma när de märkte att de var en till här hemma;) nästan lite avundsjuka..hehe..är iaf sjukt glad över att de är hemma, o de blev lika glada de av att komma hem:)

lovely:)

Älskar mitt "nya liv" som mamma, har i mitt knä världens vackraste lilla flicka:) vid min sida har jag världens bästa sambo/pappa...som passar upp oss:) både min o O:s mamma har vart här o myst med oss idag, min syster va också här en sväng:) nu sitter ja o aila i soffan o myser medans O kör hem sin mamma:) sen blire allt att äta och helst en dusch:)

inte så trött

Trotts att jag endast sovit typ 3-4h känner jag mig ganska pigg:) mat var det iaf dax för...hon äter helst hela tiden...lite jobbigt...för nu gör det ont!!!!

sovit

Lill fröken har sovit i 4h, nu matdax, själv fick jag också sova lite:) en timma iaf:) älskling är o hämtar mat, mc donalds:) sen massa mys!!!

Aila

Aila är här=) vi mår bra allihop, hon vägde 2860g och är 48cm lång...=)

nu jävlar..

Börjar det hända grejer....ligger i soffan, vart här sen halv 4... vattnet gick strax efter 4, ganska lugnt, behöver jag säga att det gör ont? Haha så länge jag klarar värkarna, behöver vi inte åka upp förrän mellan 9-10...får se hur länge det går...O fick lov att sova vidare...det var jag som sa att det troligtvis var bäst så;) komiskt att O igår kväll sa att bebis gärna får komma nu, så han slipper jobba idag...haha själv får jag ge mig själv en klapp på axeln, jag va ju den enda som gissat 9:de :)

då va det dax..

och då menar jag inte bebis, för h*n verkar inte vilja komma....utan min sista kurs, marknadsföring står sist på tur, tyckte jag va duktig när jag nu läst i boken två gånger, sätter mig och ska göra mina uppgifter och inser att jag kanske skulle koncentrerat mig lite bättre när jag läste....hehehe i morgon börjar kursen, men jag kände att det kan vara bra o ligga lite före nu när det börjar närma sig.....10veckor, sen är allt klart=)

vi väntar o väntar....

Vi bara väntar på vår lilla bebis...bebis verkar ha det för bra i magen, får hoppas den vill träffa oss snart...börjar iofs känna lite, men va fan kom igång nu då!:) Kom nu, så vi får se/mysa/pussa på vår dyrbara skatt!!:)

Fortfarande ingen bebis....

Och enl O får den inte komma nu, för han är trött...eh okej..jag är jätte pigg! Not!! Så nu ska jag ligga på soffan resten av kvällen;) skönt...slipper tom att gå ut med hundarna ikväll...så de kommer väl få en chock...haha...men då kan jag ta en tidig dusch och mysa ner i soffan ordentligt:)

BF

idag är bf.....har svårt o tro att det kommer hända nått idag....känns inte så....min söta syster var snäll nog o påminde mig att vi ska ha barn idag...men som sagt känns inte så....just d..beställt två sittsäckar i dag=) lovely...nu väntar vi med spänning på dessa också....fast mest väntar vi på våran bebis....som mer än gärna får komma idag!=)

tro om det hjälper

Med omvänd psykologi? Ber snällt till bebis att stanna kvar i magen helt enkelt? I morgon är bf, men just nu känns det som att vi snällt får vänta...längtar tills vi ses, ska bli intressant o se vem h*n är mest lik o då menar jag inte bara utseendet, utan på alla sätt....men stanna i magen nu! Vi väntar och längtar på "utsidan";)

kom nu!:)

Nu orkar jag snart inte vänta mer...nu får bebis komma! Vill mysa med min lilla familj! O min lilla familj är ja O och bebis!!! Ingen annan ska komma o tala om för oss hur vi ska göra!!! Tror ni vet vem jag syftar på!!;) hehe typ alla är nervösa...utom jag som ändå ska trycka ut bebis! Men men låt de va nervösa...

trappor

trappor har varit min fiende i dag....är så trött på trappor att jag vill spy!! tvättar så har inget val där emot....men nu ska ju allt bara torka så behöver knappast gå mer än en gång till =) åh idag har jag och O kommit överens att vi ska best 2st sittsäckar o ha i v-rummet, däremot har vi inte bestämt färg ännu...men kanske inte svart för en gång skull...men vi får se =) ska se om jag kan beställa dessa när han kommit hem....så får vi snällt vänta en vecka... men det är det värt=) inte mkt gjort för övrigt i dag...fikat med syster och mamma....laga lite mat om en stund sen ska jag mysa hos carro ikväll...

2012

2012 började bra, ingen bebis ännu men nu kan h*n komma när som!!! helst nu!!! =D nyårsafton spenderades hos min syster med hela familjen + 3 hundar=) gick hur bra som helst! 2min i 12 gjorde jag o O high 5, för ingen större risk att bebis skulle lyckas komma ut på 2min ;) hihi...gårdagen var det frukost hos mamma o pappa sen slapp nästan hela dan, två tupplurar hann jag med =P men inte hade jag svårt att somna för det, däremot att få sova hela natten är ett stort problem, men lika bra o vänja sig....denna dagen började med att köra O till jobbet, sen ut till mamma o pappa(varför äta frukost själv när man kan få sällskap=) ) vart en sväng till knalle land med syster köpt present till lilla lucas som blir 4 på torsdag....nu strax är det mvc besök på gång....får se om jag får gå på alla eller om bebis vill komma snart!!

december

Det blev inget december barn:) nu kan bebis få komma när den vill...helst snart, skulle vara skönt o få sova på mage igen...sammandragningarna kommer oftare iaf, alltid något...men inga värkar direkt...haft några få bara...ett friskt barn är iofs det enda jag önskar mig!!! 2012/01/?? Får se vad det blir;) ska försöka sova nu, är så trött att det gör ont i ögonen! Gott nytt år på er!!

RSS 2.0