Hemma igen=)

Thailand var super gött....va lite jobbigt att komma hem till regn...=(( men vi har haft två underbart sköna veckor med massa sol och bad...=) ridit elefanter och vart ute på små öar...=D super kul...samtiigt som elefanterna var lite läskiga...=P spec när de gick i nerförsbacke..
.


våran Utsikt från balkongen=)) inte helt fel och varmt var det också....

vår lilla elefant utflykt....=D



detta gjorde vi samma dag som elefant utflykten... vattnet bakom var svinkallt men i den värmen var det hur gött som helst...det enda sötvattnet i badade i...

FULLT ös i Bangkok=)) hihihi....

knalleland släng dig i väggen.....man slarvade bort sig här innne...!!! sjukt stort....6våningar shopping + 7:de vånging mat och bio....Riktigt KUL=))

et värsta hände när vi skulle hem....finnair gick i strejk dan innan vi skulle åka så vi fick stanna kvar i bangkok en dag extra...synd bara att vi var tvungna att vara på flyghotellt fanns inte så mkt att göra....sen fick vi åka från bangkok till phuket....sen från phuket till helsingfors....stanna på deras flyghotell en natt sen ÄNTLIGEN hem!!!!var hemma två dagar senare än vad vi skulle vart....men men....BORTA BRA MEN HEMMA BÄST=))

RSS 2.0