Fan va det går sakta!!!

vill att du ska komma hem...blir så fruktansvärt rastlös...SAKNAR dig!!!!!! bara 28dar kvar!!!! åååååh låt det gå fort!!!!

helgen över....

jaha...då va det söndag kväll igen....fan nu känns det på riktigt att han har rest iväg..det är nu det börjar kännas ensamt i sängen....fan kom HEM jag behöver inte hela sängen för mig sj....rejält partaj det blev i fredas....va riktigt utslagen i går, va längesen d va så illa...vart på långpromenad med syster, strike och oskar...:D nice:D (stolt) hehehee...SAKNAR MIN andra hälft...miss U!!!!


SNÖ!!

jaha då fyller man år igen...fan va tiden går fort...kul upplevelse man fick i dag när man gick till jobbet annars...SNÖ!!! o inte lite heller.... så jävla typiskt...lovar..hade jag tittat ut genom fönstret innan jag skulle gå till jobbet i dag...så hade jag fan sjukanmält mig!!! men vi får dricka dessto med alkohol i kväll så glömmer vi förhoppningsvis dessa bekymmer..;) hehe...Prinsen kom fram till bangkok 00:46 i morse... kul för honom.... :D (e inte alls avundsjuk just nu!!!!!)

Lön och Barnvakt

Yes i dag kommer lönen inrinnandes.... inte för att de är någon saftig lön direkt men duger för tillfället... tar hand om värdens underbaraste syster son för idag...:D ska ha han till halv 4 ungefär... roligt:) än då länge är han snäll dessutom....pluspoäng..;) hehehe...trodde han skulle sova lite men icke sa nicke...han är pigg som en mört och pratar på sitt lilla språk som man inte förstår för fem öre...hahahaha...i morgon åker min pris i från sverige till varmare väder... skönt för honom....tråkigt för mig!!!! kommer sakna honom!!!!

Förstör inte filmen!!!

jaha nu har jag sett en shopaholic's bekänelser, är så FRUKTANSVÄRT besviken.... den va inte alls vad jag förutsett. men hade kasnke tyckt den va bättre om jag inte läst böckerna..!! men fy fan....allt var fel!!! luke är inte snäll o söt, alicia jobbar inte på någon mode tidning hon är luke's assistent, tarkie är sussie's kusin och inte hennes fästman, rebecca blir inte på kommern av bankmannen när hon är med i tv!!! ALLT är FEL FEL FEL!!!! orka typ att han som gjorde om böckerna till film bara orkade läsa en bok och hitta på lite själv sen!!!!

?

varför blir det så här??? varför kan inte allt bara va som det va?? och vi har det som vi hade, utan massa skit?? mkt för dig nu!!! vet inte vad jag säga eller göra...kommer det bli som det va???

svårt??

hur jävla svårt kan det vara av dig att bara fråga hur jag mår!!!! det är väl kanske det första man gör om man bor ihop!!! lr??? hur skulle det va om du visar lite medkänsla??

vill???

vill man inte så får man...vill man så får man inte!!!!!! WHY?????

värsta dagen i mitt liv!

idag är ingen bra dag...är så bakfull att jag knappt kan skriva....igår va det en redig fylla precis som planerat!! hahaha..det var base fan!!!! i dag är det värre....ska strax börja jobba om exakt nio minuter....ooooooo not okej...!!! hände mkt kul i går som jag inte kom ihåg förrän i dag... hahahaha... man ringer fan extremt mkt när man e bra i gasen!!! nu har jag 5 timmar av pest och pina framför mig...ÅÅÅÅÅ jag dör!!!! vill bara hem till den sköna sängen och min underbara pojkvän!!!!!! blir mer base den 27mars då e man ju ledig också så man slipper tänka på att gå upp dan efter!!!! BASE BASE BASE!!!!

sötaste!!!





Jobba?

1 dag av mina 9 avklarade...bara 8kvar....blir trött bara av att tänka på det! men det är ljust när jag slutar iaf...alltid nått possitivt med det...:D weeii....snart halva månaden gått....phuuuu. fan va tiden går fort...och vad gör man??? ingenting!!! helt hopplöst känns det som....men det finns väl en mening med det också...jobbet blir bara sämmre & sämmre, bonus blir minder, hårdare krav, piss scheman och nu ingen macka längre....snart kommer de väl sänka lönen också!!! BLÄ!!!! fattas bara att man får reda på att cheferna fått löneförhöjning!!!! AAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!

blir det bättre??

jaha då har man jobbat i dag (va riktigt på hugget för en gångs skull hahahaha)..ska jobba i morron me...får se hur det går... blir en lugn kväll med bara mig själv och popcornpåsen:D mums....saknar den goaste killen i vår grupp (helt tomt utan dig!!!).det va verkligen du som livade upp stämmningen i grupp2...GRUPP2 ÄGER!!! inte långt kvar...endast 19dar kvar, sen drar mitt hjärta till Thailand.. =( vad ska jag göra här utan dig en månad???? hoppass tiden går fort, är nog mest orolig över att det ska hända något..vet ju aldrig va de hittar på, (menar inte OTROHET!!!!) jag menar 8 killar....helt sjukt galet..!! kommer sakna dig OTROLIGT MKT!!!! <3  

Why???

fy fan...va e d me mig...??? e på så jävla dåligt humör....varenda lite grej gör mig förbannad...är det meningen??? kan va för att jag vet att min arbetsvecka inte är slut i morron...utan jag ska jobba tom måndag...fy fan... jag ville bara at någon skulle skjuta mig på jobbet i dag!!!!! why??? varför gjorde ingen bara det...e så jävla less på det stället...tur man har många man tycker om där...annars hade jag aldrig pallat!!! tack ni som förgyller min dag!!! Erika du är  BÄST!!!!!! hade inte du funnits på jobbet hade jag slutat för länge sen!!! asså jag dör snart...jag faller snart ihop och börjar lipa och det är pga all skit osm e just nu...väldens goaste kille är inte kvar i vår grupp..:(((( tråkigt som fan..kommer sakna honom så OTROLIGT MKT!!!!!

snart :D

snart är det dax att ge sig iväg och skriva kontrakt...lite nervöst faktiskt...fråga mig inte varför..:P hahaha....ska bli kul med ny lägenhet:D vart ledig hela dan...men fan va fort det har gått... vart och handlat, hemma hos mamma (ute med djuren) och hos min lilla Noah:D (som rev ner gardiner idag) hahahaha....fy fan va sur tess blev...:D men sånt händer....skratta så jag höll på kissa på mig...:P hahahaha

Ny vecka...

hmmm....vart en riktigt go helg...tog med favoriten till falkenberg(strandbaden) nice...:D va skönt att komma bort från borås lite och bara va... medans han fick massage, simmade jag...ingen ide med massage för min del...:P hehe...skulle bara legat där och skrattat...hahahaa...ny vecka...jobb igen....kväll och korta pass...sen jobbar man ju helgen ockås...skit... ska skriva kontrakt på nya lägenheten i morgon:D weeeeii... det ska bli riktigt kul:D sen är det ju bara knappt en månad kvar tills han åker...:((( ska va själv en månad... hur ska jag klara mig???? hmmm...:(

RSS 2.0